Φοροτεχνικό Γραφείο Κορσιάνος Διονύσης
  • Ενημερώσεις
  • Διαθέσιμη η πλατφόρμα αίτησης Α21 για το επίδομα παιδιού 2019 από την Πέμπτη 7 Μαρτίου

Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου ISO GDPR Κορσιάνος

Η επιχείρηση “KORSIANOS TAX HORIZON” ιδρύθηκε από τον Οικονομολόγο-Φοροτεχνικό ΚΟΡΣΙΑΝΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ στην Αθήνα το 1977 και από το 1985 έχει έδρα το Αργοστόλι Ν. Κεφαλληνίας. Δραστηριοποιείται ως Λογιστικό – Φοροτεχνικό γραφείο παρέχοντας υπηρεσίες σε λογιστικά-φοροτεχνικά θέματα σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στα πλαίσια αναβάθμισης της παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες μας από την 14η Αυγούστου 2019 η επιχείρηση “KORSIANOS TAX HORIZON” έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015 το οποίο και εφαρμόζει σε όλες τις δραστηριότητες παροχής υπηρεσιών με σκοπό τη συνεχή βελτίωση και την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών. (Κωδικός Έκδοσης Πιστοποιητικού GR000382/ver.1/14-8-2019.)

Korsianos ISO GDPR  Korsianos ISO GDPR

Παράλληλα από την 31η Οκτωβρίου 2019 το γραφείο μας πιστοποιήθηκε και σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), με σκοπό την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών και όλων των ενδιαφερόμενων μερών, παρέχοντας τη μοναδική απόδειξη συμμόρφωσης. (Κωδικός
Έκδοσης Πιστοποιητικού NL021509/ver.1/31-10-2019. Η επιχείρηση “KORSIANOS TAX HORIZON” αποτελεί το 1ο πανελλαδικώς λογιστικό γραφείο που πιστοποιήθηκε για τη συμμόρφωση ως προς τη νομοθεσία προσωπικών δεδομένων GDPR.
Οι επιθεωρήσεις πιστοποιήσεων διεξάχθηκαν επιτυχώς από το Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Bureau Veritas και η προετοιμασία για την πιστοποίηση υλοποιήθηκε με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα από τη Σύμβουλο Ποιότητας κα Μαρία Μανέτου, MSc TQM.

Με εκτίμηση
ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Δελτίο Τύπου (PDF)

Ποιοι Είμαστε

Η επιχείρηση Korsianos Tax Horizon, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Αθήνα Ν. Αττικής από το έτος 1977 με την ίδρυση του πρώτου λογιστικού-φοροτεχνικού μας γραφείου και εν συνεχεία στο Αργοστόλι Ν. Κεφαλληνίας από το 1985 έως σήμερα παρέχοντας υπηρεσίες και τις καλύτερες λύσεις σε λογιστικά-φοροτεχνικά θέματα

certificationΠιστοποίηση GDPR
Για παράπονα προστασίας προσωπικών δεδομένων ή για αιτήματα ως προς τα δικαιώματά σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Υπευθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Διεύθυνση

Φοροτεχνικό Γραφείο